Sposób przygotowania:
Gulasz rybno warzywny Eliprzygotowanie składników

Liście kapusty umyć i pokroić w kostkę.
przygotowanie składników cd

Pokrojoną kapustę zalać wodą, posolić, chwilę gotować i odcedzić.
przygotowanie składników cd

Ziemniaki obrać, opłukać i podgotować na parze na półmiękko i pokroić na większe kawałki.
przygotowanie składników cd

Papryki opłukać i usunąć szypułki i nasiona. Papryki pokroić w słupki.
przygotowanie składników cd

Cebule obrać z łupinek i pokroić w ćwierć krążki.
przygotowanie składników cd

Rybę pozostałą z grilla pokroić w dużą kostkę.
przygotowanie gulaszu

Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać olej, dodać cebulę i ją zeszklić. Dodać kapustę, ziemniaki, przyprawę do ryb i chwilę razem smażyć.
przygotowanie gulaszu cd

Do gulaszu dodać obie papryki i chwilę smażyć razem.
przygotowanie gulaszu cd

Na koniec dodać rybę, podlać wodą, doprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym. Dusić wszystko razem około 10 minut. Smacznego!
przygotowanie gulaszu cd

Taki gulasz jest samodzielnym daniem. W gulaszu jest ryba i różne warzywa.