Sposób przygotowania:
Hamburger mojego syna
Zacznijmy od mięsa. Do miski wykładamy mięso, dodajemy do niego majeranek, szczyptę soli, trochę pieprzu i przyprawę do grilla tak 1/2 łyżeczki. Mieszamy dokładnie i dzielimy na 4 kotleciki. Teraz sos. Do małej miski dajemy ketchup, musztarda, drobno pokrajany pomidor, drobno pokrojony ogórek i szczypta soli i troszkę pieprzu. Rozgrzewamy olej na jednej patelni a na drugiej troszkę masła. Na pierwszej patelni smażymy kotlety przez ok.10min tak żeby było dobrze wypieczone z obu stron. Na drugie patelni podpiekamy Bułko,(są przekrojone na pół) aby bułka była rumiana i ciepła, kiedy będziemy mieli gotową bułkę i mięsko możemy zacząć nakładanie. Na bułkę daje plaster sera następnie sos, sałata, cebula, papryka, mięso, cebula, sałat, sos ser i bułka nasz hamburger jest gotowy. Smacznego !!!!