Sposób przygotowania:
Hamburgery z pyszmym sosem
Jedną cebulę, obieramy i drobno (bardzo drobno) kroimy w kostkę, wrzucamy do mięsa solimy i pieprzymy, ugniatamy do wyrobienia jednej masy, po czym urywamy kawałki formujemy kulki i rozwałkowujemy na foli i wkładamy do zamrażalki na 15min. Po tym czasie smażymy kotlety na rozgrzanym tłuszczu do upieczenia. Przygotowujemy sos: Do majonezu wkładamy 3 małe łyżeczki drobno (bardzo drobno) poszatkowanej cebuli, (wcześniej należy ją obrać), musztardę, czosnek suszony, ocet winny, cukier, oraz bardzo drobno pokrojony w kostkę ogórek korniszon, wszystko dokładnie mieszamy uzyskując jak najbardziej jednolitą masę. Pomidora, ogórka sałatę myjemy osuszamy kroimy w plasterki. Układamy Hamburgera: Bułki przekrajany układamy na blaszce obok układamy mięso z plasterkiem sera, zapiekamy około 4 min wyciągamy spód bułki układamy na nim sałatę potem mięso z serem, pomidora, ogórka i sos zrobiony sos, można polać keczupem, i przykrywamy wierzchem bułki.