Sposób przygotowania:
Indycze kotlety zapiekane z sosie majonezowym
Do mielonego mięsa indyczego dodajemy jajka, bułkę tartą i przyprawy. Smażymy z każdej strony do zrumienienia. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
Cebulę kroimy w piórka i posypujemy nimi kotlety. Majonez, ketchup i śmietanę mieszamy ze sobą. Dodajemy przyprawy i ser starty na tarce o grubych oczkach, mieszamy. Polewamy nim kotlety. Pieczemy ok 40 minut w 180 stopniach.
Smacznego.
Cebulę kroimy w piórka i posypujemy nimi kotlety. Majonez, ketchup i śmietanę mieszamy ze sobą. Dodajemy przyprawy i ser starty na tarce o grubych oczkach, mieszamy. Polewamy nim kotlety. Pieczemy ok 40 minut w 180 stopniach.
Smacznego.
Magdalena88
gosiapiotrek23
Polecam ;)