Sposób przygotowania:
Indycze kulki w kapeluszach.
1. Dość drobno kroję cebulę.
2. Do mielonego dodaję dużo piepru, natkę, curry i cebulę i odstawiam.
3. Pieczarki myję, obieram i pozbawiam nóżek.
4. Na blasze do pieczenia wykładam papier i układam na nim sprawione kapelusze wierzchem do blachy.
5. Z mięsa formuję kulki i wciskam je w kapelusz.
6. Wsawiam do pieca na 200 stopni na ok 30-40 minut.
2. Do mielonego dodaję dużo piepru, natkę, curry i cebulę i odstawiam.
3. Pieczarki myję, obieram i pozbawiam nóżek.
4. Na blasze do pieczenia wykładam papier i układam na nim sprawione kapelusze wierzchem do blachy.
5. Z mięsa formuję kulki i wciskam je w kapelusz.
6. Wsawiam do pieca na 200 stopni na ok 30-40 minut.
Sarenka
luna
eli_555
vespera