Sposób przygotowania:
Indyk z fasolą
Fasolę namocz na noc.
Mięso pokrój w kostkę, oprósz solą i pieprzem.
Cebulę oczyść i pokrój w kostkę.
Na oleju smaż mięso przez 5min i przełóż do rondla
Zeszklij cebulę .
Dodaj do mięsa,zalej bulionem i dopraw solą, dodaj ziele angielskie.
Gotuj na małym ogniu przez 30min.
Gdy będzie w połowie miękki, dodaj fasolę.
Pomidory posiekaj i dodaj do pozostałych składników.
Przygotuj zasmażkę: 1-2łyżek oleju i łyżkę mąki. Dodaj do potrawy i wymieszaj. Dopraw do smaku
Mięso pokrój w kostkę, oprósz solą i pieprzem.
Cebulę oczyść i pokrój w kostkę.
Na oleju smaż mięso przez 5min i przełóż do rondla
Zeszklij cebulę .
Dodaj do mięsa,zalej bulionem i dopraw solą, dodaj ziele angielskie.
Gotuj na małym ogniu przez 30min.
Gdy będzie w połowie miękki, dodaj fasolę.
Pomidory posiekaj i dodaj do pozostałych składników.
Przygotuj zasmażkę: 1-2łyżek oleju i łyżkę mąki. Dodaj do potrawy i wymieszaj. Dopraw do smaku