Sposób przygotowania:
Indyk z skorupce serowej
Gotujemy fasolkę 15 minut w osolonej wodzie.Obieramy pomidory,kroimy na ćwiartki i usuwamy ziarenka.Miąższ kroimy w kosteczkę.Mięso lekko zbijamy tłuczkiem,oprószamy sola i pieprzem.Potem panierujemy w mące,żółtkach i dopiero na koniec w parmezanie.Smażymy po 1 minucie z każdej strony na dużym ogniu.a potem zmniejszamy ogień na najmniejszy i smażymy jeszcze po 12 minut z każdej strony.Zdejmujemy z patelni i wstawiamy w ciepłe miejsce aby nie wystygły.Na tym samym tłuszczu podsmażamy pokrojony w kosteczkę boczek a potem wrzucamy do niego fasolkę i pomidory.Podajemy obłożone fasolką z pomidorami oraz udekorowane plasterkami cytryny i natką pietruszki.Smacznego!!!