Sposób przygotowania:
Isaura
cukier, kakao, margaryne, cukier waniliowy i wode należy zagotowac ciagle mieszajac i odstawic do wychłodzenia. Chłodną mase miksujemy z mąka, proszkiem i jajkami, a następnie wykladamy na wysmarowana blache.
ser i margaryne nalezy zmielic w maszynce do miesa, a następnie zmiksowac z cukrem i jajkami do uzyskania jednolitej konsystencji. Wyrobiony ser kładziemy punktowo na ciasto (można tez w ciescie zrobic male rowki na ser, aby sie nie rozlal bardzo). Następnie wkladamy ciasto do piekarnika rozgrzanegoi do 180* i pieczemy ok 45 minut.
ser i margaryne nalezy zmielic w maszynce do miesa, a następnie zmiksowac z cukrem i jajkami do uzyskania jednolitej konsystencji. Wyrobiony ser kładziemy punktowo na ciasto (można tez w ciescie zrobic male rowki na ser, aby sie nie rozlal bardzo). Następnie wkladamy ciasto do piekarnika rozgrzanegoi do 180* i pieczemy ok 45 minut.