Sposób przygotowania:
Jaja z farszem pasztetowo - pieczarkowym
Jajka gotujemy na twardo, po ostudzeniu przecinamy na pół i wyjmujemy żółtka, które rozcieramy w misce.Do utartych żóltek dodajemy pasztet i majonez - bardzo dokładnie całość mieszamy. Pieczarki ścieramy na grubych oczkach i przesmażamy do miękkości na maśle. ostudzone pieczarki odciskamy i dodajemy do żóltek z pasztetem - mieszamy. Przygotowaną pastę musimy nałożyć do białek. Gotowe,
![Jaja z farszem pasztetowo - pieczarkowym Jaja z farszem pasztetowo - pieczarkowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jaja-z-farszem-pasztetowo-pieczarkowym-193497.jpg)
![Jaja z farszem pasztetowo - pieczarkowym Jaja z farszem pasztetowo - pieczarkowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jaja-z-farszem-pasztetowo-pieczarkowym-193498.jpg)