Mati13

Mati13

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 889]

Jaja z farszem pasztetowo - pieczarkowym

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

nieco inny pomysł na jajka

Jaja z farszem pasztetowo - pieczarkowym Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Jaja z farszem pasztetowo - pieczarkowym

 

Sposób przygotowania:

Jaja z farszem pasztetowo - pieczarkowym
Jajka gotujemy na twardo, po ostudzeniu przecinamy na pół i wyjmujemy żółtka, które rozcieramy w misce.Do utartych żóltek dodajemy pasztet i majonez - bardzo dokładnie całość mieszamy. Pieczarki ścieramy na grubych oczkach i przesmażamy do miękkości na maśle. ostudzone pieczarki odciskamy i dodajemy do żóltek z pasztetem - mieszamy. Przygotowaną pastę musimy nałożyć do białek. Gotowe,
Jaja z farszem pasztetowo - pieczarkowym
żółtka trzeba dobrze rozetrzeć np. widelcem
Jaja z farszem pasztetowo - pieczarkowym
dodajemy dowolny pasztet oraz majonez i mieszamy