katarzynka455

katarzynka455

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1651]

Jajka z farszem pieczarkowym

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Faszerowane pieczarkowo jajka .

Jajka z farszem pieczarkowym

Składniki:

Jajka z farszem pieczarkowym

 

Sposób przygotowania:

Jajka z farszem pieczarkowym
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Przekrawamy na połowy, wyjmujemy żółtka i je rozkruszamy albo drobniutko kroimy. Pieczarki myjemy, drobno kroimy i przesmażamy na rozgrzanym maśle. Studzimy. Ogórka drobno kroimy. Żółtka, pieczarki, cebulę i ogórka łączymy odrobiną majonezu, doprawiamy do smaku i nakładamy na połówki jajek.

Tagi:

jajko jajka