Sposób przygotowania:
Jogurtowy mazurek
Czekoladę topimy na parze, wsypujemy płatki chocapic, mieszamy. 4 łyżki masy wkładamy do lodówki. Pozostałą część masy przelewamy do formy nasmarowanej olejem. Morele odsączamy z zalewy. Połowę owoców odłożyć, a resztę zmiksować z 5 łyżkami zalewy. Jogurt mieszamy z cukrem pudrem i cukrem waniliowym, skórką cytrynową i pomarańczową oraz likierem. Żelatynę rozpuszczamy w 3 łyżkach gorącej wody i łączymy z masą jogurtową, wstawiamy do lodówki. Śmietanę ubijamy i łączymy z masą jogurtową. Nas spód masy czekoladowej wykładamy kolejno warstwę kremu, morele i resztę kremu. Wstawiamy na ok 2 godziny do lodówki. Ciasto ozdabiamy owocami i pokruszoną masą czekoladową.