Sposób przygotowania:
Kanapki Sloppy Joes
Rozgrzać olej podsmażyć cebulę, pieczarki i paprykę oraz czosnek, dodać wołowinę i dobrze usmażyć.
Odlać nadmiar tłuszczu.
Dodać wszystkie przyprawy i wsypać mąkę, zasmażyć na małym ogniu przez 3 minuty.
Dodać pomidory, wodę i pastę pomidorową, gotować na małym ogniu, do mocnego zagęszczenia.
Nałożyć nadzienie na dolne połówki bułek, na wierzchu położyć ser i przykryć górnymi połówkami. Podawać.
Odlać nadmiar tłuszczu.
Dodać wszystkie przyprawy i wsypać mąkę, zasmażyć na małym ogniu przez 3 minuty.
Dodać pomidory, wodę i pastę pomidorową, gotować na małym ogniu, do mocnego zagęszczenia.
Nałożyć nadzienie na dolne połówki bułek, na wierzchu położyć ser i przykryć górnymi połówkami. Podawać.