Sposób przygotowania:
Kapusta pekińska z papryką i serem feta
Ser feta, pomidory i oczyszczoną z nasion paprykę pokroić w kostkę. Kapustę pekińską poszatkować. Obraną marchew zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych otworach. Oliwki pokroić na kawałki. Oliwę wymieszać z musztardą, przyprawą curry i zmiażdżonym czosnkiem. Wszystkie warzywa połączyć z sosem, doprawić do smaku solą i pieprzem, posypać szczypiorkiem.
![Kapusta pekińska z papryką i serem feta Kapusta pekińska z papryką i serem feta](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kapusta-pekinska-z-papryka-i-serem-feta-222394.jpg)
![Kapusta pekińska z papryką i serem feta Kapusta pekińska z papryką i serem feta](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kapusta-pekinska-z-papryka-i-serem-feta-222395.jpg)
![Kapusta pekińska z papryką i serem feta Kapusta pekińska z papryką i serem feta](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kapusta-pekinska-z-papryka-i-serem-feta-222396.jpg)