Sposób przygotowania:
Karpatkowa Margarita z migdałami
Wodę, margarynę i sól zagotować. Wsypać przesianą mąkę i nie zdejmując z ognia energicznie mieszać, uważać aby nie przywarło do garnka. Zdjąć z ognia i przestudzić około 10 minut. Do przestudzonego ciasta dodać roztrzepane jajka ciągle mieszając aż ciasto będzie miało konsystencję gęstej śmietany. Podzielić na cztery części. Nasmarować tłuszczem cztery okrągłe blachy o średnicy 20 cm. Każdą część wyłożyć do blaszki. Piec około 15 minut w temp. 200 stopni. Budyń rozrobić wg. przepisu z opakowania, ostudzić. (najlepiej zrobić kilka godzin prędzej) jak będzie zimny dodać olejek i miękkie masło i utrzeć robotem. Na każdy okrągły spód karpatkowy rozłożyć 1/4 kremu i udekorować migdałami. Smacznego!