Sposób przygotowania:
kokosowiec
Zóltka ucieramy z kieliszkiem wódki i proszkiem do pieczenia, dodajemu do piany ubitej z białek (do której byl dodany cukier) i dodajemy mąke ziemniaczana. pieczemy ok 40 minut lub troszke wiecej
ze składniów na krem (prócz masla i margaryny) gotujemy gęsty budyn, po wystygnieciu mikseujemy z maslem i margaryna.
maslo do dekoracji rozpuszczamy z cukrem i dodajemy kokos. Delikatnie rumienimy.
Ciasto przekrawamy 3 razy i krem dzielimy na 3 razy, na wierzch posypujemy zrumienionym kokosem
ze składniów na krem (prócz masla i margaryny) gotujemy gęsty budyn, po wystygnieciu mikseujemy z maslem i margaryna.
maslo do dekoracji rozpuszczamy z cukrem i dodajemy kokos. Delikatnie rumienimy.
Ciasto przekrawamy 3 razy i krem dzielimy na 3 razy, na wierzch posypujemy zrumienionym kokosem