Sposób przygotowania:
Kolorowe jajka.
1.Szpinak dusimy kilka minut na maśle, odparowujemy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki. Przekrawamy na pół. Żółtka miksujemy i dzielimy na 3 części.
2.Jedną część żółtek miksujemy z łososiem, koncentratem i łyżką majonezu. Doprawiamy solą i pieprzem. Drugą mieszamy z łyżką majonezu, szpinakiem oraz koperkiem i natką, doprawiamy. Pozostałe żółtka mieszamy z resztą majonezu i kurkumą. Za pomocą szprycy farszami wypełniamy białka.
2.Jedną część żółtek miksujemy z łososiem, koncentratem i łyżką majonezu. Doprawiamy solą i pieprzem. Drugą mieszamy z łyżką majonezu, szpinakiem oraz koperkiem i natką, doprawiamy. Pozostałe żółtka mieszamy z resztą majonezu i kurkumą. Za pomocą szprycy farszami wypełniamy białka.