Sposób przygotowania:
Kolorowy schabowy w papilotach
Mięso umyć i osuszyć. Rozbić tłuczkiem do mięsa. Oprószyć solą i pieprzem. W miseczce wymieszać ketchup z przyprawą. Posmarować mięso z obu stron i odłożyć na pół godziny.
W międzyczasie w drugiej miseczce wymieszać oliwę,miód oraz sok z cytryny. Dodać warzywa i macerować 30 minut.
Następnie przełożyć na mięso i zrolować. Owinąć papierem do pieczenia. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st i piec około 20 minut. Wyjąć z piekarnika, z papilota i podawać gorące. Smacznego!
W międzyczasie w drugiej miseczce wymieszać oliwę,miód oraz sok z cytryny. Dodać warzywa i macerować 30 minut.
Następnie przełożyć na mięso i zrolować. Owinąć papierem do pieczenia. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st i piec około 20 minut. Wyjąć z piekarnika, z papilota i podawać gorące. Smacznego!
zbysiowa