Sposób przygotowania:
Koperty z kurczaka z serem i salami
Mięso oczyszczamy, osuszamy. Każdą połówkę fileta ostrożnie kroimy wzdłuż na pół. Rozbijamy tłuczkiem przez folię żeby nie poszarpać mięsa.
Z obu stron przyprawiamy solą i pieprzem. Na każdy kawałek mięsa nakładamy plaster sera i dwa kawałki salami. Składamy na pół, panierujemy w roztrzepanym jajku i bułce tartej.
Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
Ja wkładam po usmażeniu dodatkowo do piekarnika na 10 min.
Smacznego:-)
Z obu stron przyprawiamy solą i pieprzem. Na każdy kawałek mięsa nakładamy plaster sera i dwa kawałki salami. Składamy na pół, panierujemy w roztrzepanym jajku i bułce tartej.
Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
Ja wkładam po usmażeniu dodatkowo do piekarnika na 10 min.
Smacznego:-)