agusia2361

agusia2361

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 506]

kotleciki drobiowe.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Pyszne kotleciki drobiowe a do tego bardzo tanie. Smacznego

kotleciki drobiowe.

Składniki:

kotleciki drobiowe.

 

Sposób przygotowania:

kotleciki drobiowe.
Do mięsa dodać bułkę tartą,jajka, zmiażdżony czosnek, sos sojowy, natkę pietruszki, zioła prowansalskie, wszystko wymieszać. Dodać kilka łyżek zimnej wody i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Wątróbkę usmażyć na oleju i posiekać. Z masy mięsnej zrobić nieduże placuszki, na każdy wyłożyć trochę wątróbki i zlepić. Obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na rumiano. podawać z pieczywem.