Sposób przygotowania:
Kotleciki mielone Laluni
Szynkę umyłam zmieliłam dodałam jajko sól pieprz, paprykę czerwoną mieloną wyrobiłam farsz. do miseczki wlałam pół szklanki wody dodałam do niej bułkę tartą poczekałam aż napęcznieje i wymieszałam z mięsem. Kostkę mini czosnek wyjęłam z papierka i pokruszyłam na mięso.Posypałam przyprawa do mielonego i znowu wymieszałam
. Patelnie rozgrzałam wlałam oliwę z oliwek i mięso obtaczałam w bułce tartej i na patelnie smażyłam z obu stron na rumiany kolor . Kotleciki wyszły miękkie :)
. Patelnie rozgrzałam wlałam oliwę z oliwek i mięso obtaczałam w bułce tartej i na patelnie smażyłam z obu stron na rumiany kolor . Kotleciki wyszły miękkie :)