pocztylion2221

pocztylion2221

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 117]

Kotleciki pod chrupiącą skorupką

  • 9
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 13

Wspaniała propozycja na kotleciki chrupiące...

Kotleciki pod chrupiącą skorupką

Składniki:

Kotleciki pod chrupiącą skorupką

 

Sposób przygotowania:

Kotleciki pod chrupiącą skorupką
Piersi umyć przekroić na 2-3 płaty posypać przyprawami odstawić na godzinę do lodówki, Pieczarki oczyścić opłukać pokroić na grubsze plasterki i usmażyć na łyżeczce masła. Kotlety panierować najpierw w maślance następnie obtoczyć w płatkach i smażyć na złoto obracając na usmażoną część kładziemy po 3-4 plasterki pieczarek na to plasterek sera żółtego i nakrywamy na 2 min pokrywką podajemy z ziemniakami i colesławem Smacznego!!!!!!!!!!