Triss

Triss

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1109]

Kotleciki rybne

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Rybę zmiksować, dodać posiekaną drobno cebulę oraz czosnek. Bułkę namoczoną w mleku odsączyć i dodać do ryby.

Kotleciki rybne

Składniki:

Kotleciki rybne

 

 

Sposób przygotowania:

Kotleciki rybne
Rybę zmiksować, dodać posiekaną drobno cebulę oraz czosnek. Bułkę namoczoną w mleku odsączyć i dodać do ryby. Wbić jajka, doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z drobno posiekanym szczypiorkiem. Z masy rybnej formować małe, płaskie kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na złoto z każdej strony.

Tagi:

jajko jajka