Sposób przygotowania:
Kotleciki z boczku, kurczaka i oliwek
Boczek i pierś z kurczaka najlepiej ugotować dzień wcześniej z włoszczyzną - wywar świetnie nada się na zupę.
Pierś z kurczaka, boczek, oliwki drobno pokroić, wymieszać . Ser zetrzeć na tarce dodać do mięsa razem z jajkami, mieszanką orzechową, tymiankiem, posiekaną pietruszką, przyprawić pieprzem.
Uformować 4 kotleciki, smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawać z sałatką (u mnie sałata, pomidorki koktajlowe, oliwki)
Pierś z kurczaka, boczek, oliwki drobno pokroić, wymieszać . Ser zetrzeć na tarce dodać do mięsa razem z jajkami, mieszanką orzechową, tymiankiem, posiekaną pietruszką, przyprawić pieprzem.
Uformować 4 kotleciki, smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawać z sałatką (u mnie sałata, pomidorki koktajlowe, oliwki)