Sposób przygotowania:
kotleciki z fileta drobiowego
Pierś z zkurczaka pokroić w kostke .
dodać jajka ,i pokrojoną w kostkę cebulę .
Pieczarki pokroić w kostke ,ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Pieczarki ,ser i mąkę ziemniaczaną i olej dodać do pokrojonej piersi z kurczaka .
Doprawić solą ,pieprzem, magi .Dodać pokrojoną natkę pietruszki.
Wszystko razem dokładnie wymieszać .
na patelni rozgrzć olej i smażyć uformowane klopsiki ( można kłaść łyżką na gorący olej bez panierowania )
dodać jajka ,i pokrojoną w kostkę cebulę .
Pieczarki pokroić w kostke ,ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Pieczarki ,ser i mąkę ziemniaczaną i olej dodać do pokrojonej piersi z kurczaka .
Doprawić solą ,pieprzem, magi .Dodać pokrojoną natkę pietruszki.
Wszystko razem dokładnie wymieszać .
na patelni rozgrzć olej i smażyć uformowane klopsiki ( można kłaść łyżką na gorący olej bez panierowania )