kasperki2

kasperki2

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 255]

Kotlety mielone na czerwono

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pyszne kotleciki mielone w czerwonym kolorku

Kotlety mielone na czerwono Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Kotlety mielone na czerwono

 

Sposób przygotowania:

Kotlety mielone na czerwono
Wszystkie składniki wymieszaj razem, uzyskując jednolitą czerwoną masę mięsną w kolorze czerwonym. Cebulę pokrój bardzo, bardzo drobno i wrzuć do mięsa. W osobnym pojemniczku ( miseczce ), wymieszaj w stosunku 1:1 bułkę tartą z kaszką manną. Na patelni rozgrzej tłuszcz. Z mięsa formuj małe kotleciki, obtocz w bułce z manną i smaż na złoty kolor. Smacznego
Kotlety mielone na czerwono
Etap 1 - do dużej miski włóż mięso i wszystkie składniki
Kotlety mielone na czerwono
Etap 2 - wyrób dokładnie składniki na jednolitą masę
Kotlety mielone na czerwono
Etap 3 - z masy formuj małe kotleciki i smaż na złoto na patelni