Sposób przygotowania:
Kotlety mielone z żółtym serem
Mięso mielone mieszamy z jajkiem i przyprawami (ja dalam sol, pieprz i rozmaryn, ale to jak kto lubi). Jeżeli jest za rzadkie, dosypujemy troszke bułki tartej. Ser kroimy na dość sporą kostkę (o boku 2-3 cm). Mieso dzielimy na porcje (mnie wyszlo 9), kazda porcje dzielimy na pol. Z polowy porcji robimy placuszek, kladziemy na niego kostke serka, oblepiamy od gory drugim takim samym placuszkiem. Takie kotleciki obtaczamy w bulce tartej i smazymy na oleju z obu stron.
katarzyna czerwińska
Szef paulo
Jolanta27
msewka
msewka
Sprawdź proszę, bo być może ta 3 już była wcześniej.Sprawdziłam teraz w zestawieniu i nie mam Twojego przepisu w ocenianych przeze mnie.Obym to nie ja walnęła Ci tą 3.Napisz mi proszę, bym nie miała wyrzutów sumienia.Pozdrawiam!