Sposób przygotowania:
Kotlety schabowe
1. Schab rozbicć cienko tłuczkiem.
2. Przygotować 3 płytkie miski: w jednej wymieszać mąkę z przyprawami, w drugiej roztrzepane widelcem jajko, w trzeciej bułkę tartą.
3. Do misy urządzenia wlać oliwę.
4. Nacisnąć przycisk MENU i ustawic program FRY. Nacisnąć przycisk COOKING TIME i ustawić czas na 15 minut. Nacisnąć przycisk START.
5. Maczać mięso w mące z przyprawami, następnie w jajku i bułce tartej.
6. Smażyć kotlety przez 3-6 minut z kazdej strony.
7. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.
2. Przygotować 3 płytkie miski: w jednej wymieszać mąkę z przyprawami, w drugiej roztrzepane widelcem jajko, w trzeciej bułkę tartą.
3. Do misy urządzenia wlać oliwę.
4. Nacisnąć przycisk MENU i ustawic program FRY. Nacisnąć przycisk COOKING TIME i ustawić czas na 15 minut. Nacisnąć przycisk START.
5. Maczać mięso w mące z przyprawami, następnie w jajku i bułce tartej.
6. Smażyć kotlety przez 3-6 minut z kazdej strony.
7. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.