Sposób przygotowania:
Kotlety wieprzowe nadziewane
Kotlety delikatnie rozbić tłuczkiem. Oprószyć solą i pieprzem. Ułożyć na nich liście bazylii lub selera. Ser wymieszać z pomidorami i rozłożyć na kotletach. Zwinąć w roladki. Panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmażyć na złoty kolor ze wszystkich stron. Podawać z ziemniakami i surówką.
![Kotlety wieprzowe nadziewane Kotlety wieprzowe nadziewane](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-wieprzowe-nadziewane-200170.jpg)
![Kotlety wieprzowe nadziewane Kotlety wieprzowe nadziewane](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-wieprzowe-nadziewane-200171.jpg)
![Kotlety wieprzowe nadziewane Kotlety wieprzowe nadziewane](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-wieprzowe-nadziewane-200172.jpg)
![Kotlety wieprzowe nadziewane Kotlety wieprzowe nadziewane](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-wieprzowe-nadziewane-200173.jpg)