Sposób przygotowania:
Kotlety z filetem i pieczarkami
Ser żółty ścieramy na tarce o grubych oczkach, pieczarki kroimy w kostkę lub plasterki. Oczyszczone mięso kroimy w niewielką kostkę i dodajemy je do pieczarek. Następnie dodajemy jajka, majonez, mąkę oraz przyprawy. Masę dokładnie mieszamy. Masę mięsną nakładamy łyżką na rozgrzany tłuszcz i smażymy z obu stron. Podajemy z ziemniaczkami i surówką. Smacznego!
![Kotlety z filetem i pieczarkami Kotlety z filetem i pieczarkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-z-filetem-i-pieczarkami-228532.jpg)
![Kotlety z filetem i pieczarkami Kotlety z filetem i pieczarkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-z-filetem-i-pieczarkami-228533.jpg)
![Kotlety z filetem i pieczarkami Kotlety z filetem i pieczarkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-z-filetem-i-pieczarkami-228534.jpg)
KasiaJulcia