katarzynka455

katarzynka455

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1652]

Krakersowa przegryzka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Mielone i krakersy w duecie.

Krakersowa przegryzka

Składniki:

Krakersowa przegryzka

 

Sposób przygotowania:

Krakersowa przegryzka
Bułkę moczymy w mleku i odciskamy. Dodajemy do mięsa. Bułki można dodać mniej. Cebulę i czosnek obieramy, drobno kroimy i dodajemy do mięsa. Czosnek można zmiażdżyć. Wbijamy jajko, mieszamy masę i doprawiamy do smaku. Odrywamy małe kawałki, rozpłaszczać na krakersie i przykrywamy drugim krakersem. Smażymy na rozgrzanym oleju. Nadmiar tłuszczu odsączamy na papierowym ręczniku.