Sposób przygotowania:
Kremówka kokosowa
CIASTO:
Z podanych składników zagnieść ciasto. Ciasto rozłożyć na blachę.
MASA BUDYNIOWA:
Budyń ugotować. Będzie gęsty. Ciepłą masę budyniową rozłożyć na cieście.
MASA KOKOSOWA:
Margarynę rozpuścić, przestudzić. Ubić pianę z 2 białek, dodać cukier, 2 żółtka i wiórki kokosowe, dobrze wymieszać. Do masy dodać rozpuszczoną i przestudzoną margarynę.
Wyłożyć na masę budyniową masę kokosową.
Piec około 40 minut w nagrzanym piekarniku w temp. 150 stop. C.
Z podanych składników zagnieść ciasto. Ciasto rozłożyć na blachę.
MASA BUDYNIOWA:
Budyń ugotować. Będzie gęsty. Ciepłą masę budyniową rozłożyć na cieście.
MASA KOKOSOWA:
Margarynę rozpuścić, przestudzić. Ubić pianę z 2 białek, dodać cukier, 2 żółtka i wiórki kokosowe, dobrze wymieszać. Do masy dodać rozpuszczoną i przestudzoną margarynę.
Wyłożyć na masę budyniową masę kokosową.
Piec około 40 minut w nagrzanym piekarniku w temp. 150 stop. C.