Sposób przygotowania:
Kremówka z domowym ciastem francuskim
Ciasto: Z podanych składników zarobić ciasto ,owinąć je w ścierkę i włożyć do miski z lodowatą wodą i wstawić na 30 minut do lodówki.W tym czasie przygotować masę. Masa: Połowę mleka zagotować.W pozostałym mleku rozkłócić żółtka z cukrami i mąkami i wlać na gotujące mleko.Gotować kilka minut aż zgęstnieje cały czas mieszając by nie było grudek.Zestawić i ostudzić.Utrzeć margarynę i stopniowo dodając ostudzony budyń ucierać aż masa będzie gładka. Ciasto wyciągnąć z wody i rozwinąć ze ścierki . Przełożyć na posypaną mąką stolnicę i przekroić na dwie części.Blaszki posmarować margaryną i wysypać bułką tartą.Każdą część rozwałkować na wielkość blaszki i przełożyć do niej. Piekarnik nagrzać do 180 stopni i w tej temperaturze piec ok.15-20 minut. Jedno ciasto przełożyc do blaszki ,rozsmarować masę.Drugie ciasto pokroić na kwadraty i ułożyć na kremie.Wierzch posypać cukrem pudrem.