Sposób przygotowania:
Kremówki
Ciasto francuskie wyjąć z opakowania, podzielić na dwie części, ułożyć na przygotowanych blaszkach. Jedną część ciasta upiec w całości, natomiast drugą część przed pieczeniem pokroić w kwadraty. Ciasto piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni około 12 minut. 2 szklanki mleka zagotować. Do 1 szklanki zimnego mleka dodać żółtka, obie mąki, budyń i dokładnie wymieszać. Wlać do gorącego mleka, mieszając, ugotować budyń. Zdjąć z ognia, ostudzić. Margarynę z cukrem pudrem i cukrem waniliowym utrzeć na puszystą masę, dodając stopniowo ugotowany, zimny budyń. (do kremu można dodać spirytusu lub soku z cytryny) Na upieczony, zimny blat ciasta wyłożyć krem, wyrównać nożem, na krem układać obok siebie kwadraty z upieczonego drugiego ciasta. Odłożyć do lodówki, ostudzić. Posypać cukrem pudrem