Sposób przygotowania:
Kremówki
W pierwszej kolejności przygotować niezbędne składniki na kremówki, sparzyć wrzącą wodą jajka i wbić je do wysokiego naczynia miksować na najszybszych obrotach i pomału wsypywać zawartość torebki z ciastem, miksować na najszybszych obrotach do uzyskania jednolitej masy. Blaszkę natłuścić masłem i oprószyć mąką. Włożyć ciasto do gorącego piekarnika do temp. 180 stopni C na 30 minut i piec do suchego patyczka, po upieczeniu wyjąć ciasto i przekroić na dwie równe połowy. W dalszej kolejności z litra mleka odlać szklankę, pozostałe mleko zagotować, w szklance mleka rozpuścić zawartość torebki z kremem i wlać do gotującego się mleka stale energicznie mieszając aby nie powstały grudki. Zdjąć z gazu i ostudzić w kąpieli wodnej. Ostudzoną masę przełożyć do wysokiego naczynia i miksować mikserem na najwyższych obrotach, dodać pokrojoną margarynę i całość miksować na puszystą masę. Obie części ciasta skropić sokiem ze świeżo wyciśniętej cytryny i nałożyć masę na jedną część ciasta, równomiernie rozsmarować. Przykryć druga częścią ciasta, można posypać cukrem pudrem lub polać polewą. Włożyć do lodówki na kilka godzin w celu schłodzenia.