Sposób przygotowania:
Kulki z mięsa mielonego z fasolką szparagową
Kulki z mięsa mielonego z fasolką szparagową są łatwe do wykonania a ja jestem pewna, ze moja rodzina na zdrową , dzięki temu ze jedzą sporo warzyw:). Mam bzika na punkcie zdrowego żywienia. Gotuje codziennie wiec wiem ile czasem trzeba czasu aby chociażby poobierać i pokroić warzywa. Więc sama przyjemność gotować z Waszymi gotowymi warzywami i owocami.Więc wielkie dzięki za codzienną pomoc. A oto mój banalnie prosty przepis: 1. Do mięsa dodaje przyprawy, jajka i mieszam. 2. Robię małe kulki i smażę je na rozgrzanym oleju. 3. Fasolkę gotuje do miękkości w osolonej wodzie. 4. Usmażone kulki łączę z ugotowaną fasolką, odcedzoną kukurydzą, przecierem pomidorowym i mieszam. 5. Doprawiam do smaku solą, pieprzem. 6. Można dodać swoje ulubione zioła. 7. Danie można podawać z makaronem albo ryżem. Smacznego!