Sposób przygotowania:
Kurczak w galarecie
Sposób przygotowania: Żelatynę z bulionem i przyprawami przygotować zgodnie ze sposobem użycia podanym na opakowaniu. Ok. 500 g ugotowanego mięsa z kurczaka ( np.: 1 pierś i 2 udka) pokroić na kawałki. 1 szklankę groszku zielonego z puszki , ½ szklanki kukurydzy z puszki dokładnie odsączyć z zalewy. 4 ugotowane marchewki pokroić w paski. Bakłażana podzielić na kwiatostany. Mięso i warzywa ułożyć w miseczkach i zalać wystudzoną żelatyną. Odstawić do lodówki do stężenia
Pyza
msewka
Doro
Natala1210
Glumanda
Babciagramolka
anullka7
Ślicznie wygląda,:)
Sarenka
Podpisuje sie pod powyzszymi komentarzami - super!
PaniTereska
nie wiem co mi się ten bakłażan przypiął, oczywiście chodziło o brokuły.
Serdecznie dziękuję wszystkim za miłe opinie.
Pozdrawiam Teresa
iwi69
szewczyk
szewczyk