Sposób przygotowania:
Kurczak w warzywach z patelni
Umyte i osuszone piersi kurczaka kroimy w koske. Doprawiamy sola, pieprzem i papryka słodka, smażymy na patelni. Jajko gotujemy na twardo. Gdy się ugotują dodajemy do kurczaka pokrojone w kosteczke. Mieszamy.
Fasolke szparagową gotujemy. Ugotowana dodajemy do kurczaka z jajkiem. Zmniejszamy ogień.
Pomidora kroimy w ćwiartki i wrzucamy na patelnię. Mieszamy. Doprawiamy czosnkiem.
Smażymy jeszcze minutę, mieszając ze soba składniki.
Fasolke szparagową gotujemy. Ugotowana dodajemy do kurczaka z jajkiem. Zmniejszamy ogień.
Pomidora kroimy w ćwiartki i wrzucamy na patelnię. Mieszamy. Doprawiamy czosnkiem.
Smażymy jeszcze minutę, mieszając ze soba składniki.