Sposób przygotowania:
Kurczak z szynką i serem
Opłukane i osączone mięso przekroić na pół, zbić delikatnie tłuczkiem.
Na każdy kawałek piersi kurczaka położyć plasterek szynki oraz plasterek sera.
Posypać pieprzem, złożyć na pół i spiąć wykałaczką.
Roztopić połowe masłą i obsmażyć na nim porcję kurczaka. Nastepnie lekko je posolić, posypać tartą bułką.
Piec na wysmarowanym tłuszczem grillu około 10 minut. Podawać z zieloną sałatą.
Na każdy kawałek piersi kurczaka położyć plasterek szynki oraz plasterek sera.
Posypać pieprzem, złożyć na pół i spiąć wykałaczką.
Roztopić połowe masłą i obsmażyć na nim porcję kurczaka. Nastepnie lekko je posolić, posypać tartą bułką.
Piec na wysmarowanym tłuszczem grillu około 10 minut. Podawać z zieloną sałatą.