Sposób przygotowania:
Kurczak z warzywami
Na patelni lekko zrumień orzechy, około 1-2 minuty, zdejmij z patelni. Dokładnie wymieszaj w miseczce bulion, sok ananasowy, sos sojowy i mąkę kukurydzianą. Pokrój kurczaka na małe kawałki. Na patelni lub w woku rozgrzej olej. Wrzuć kurczaka, jesli to konieczne podzielonego na porcje i podsmaż, mieszajac, do lekkiego zbrązowienia przez 6-7 minut. Potem zdejmij z patelni.Wrzuć na patelnie brokuły, papryke posiekaną i cebule pokrojon i podsmaż 15 minut cały czas mieszając. Po tym czasie dodaj warzyw kurczaka oraz sos z bulionem.Zagotuj wszystko mieszając az potrawa zgęstnieje. Nastepnie duś przez 10 -15 minut. Na koniec dodaj orzechy i podgrzewaj dalej. Podawaj najlepiej z pełnoziarnistym ryżem.