Sposób przygotowania:
Łatwa pieczeń rzymska
Nagrzać piekarnik do 190 stop. C.
W dużej misce namoczyć bułkę w mleku.
Pozostawić na 5 minut.
Następnie dodać mieloną wołowinę, posiekany seler naciowy, tartą marchewkę, posiekaną cebulę, jajko i chrzan.
Przyprawć solą i pieprzem.
Całość dobrze wymieszać i wyłożyć na blachę.
Pieczeń piec w piekarniku przez 1 godzinę.
W dużej misce namoczyć bułkę w mleku.
Pozostawić na 5 minut.
Następnie dodać mieloną wołowinę, posiekany seler naciowy, tartą marchewkę, posiekaną cebulę, jajko i chrzan.
Przyprawć solą i pieprzem.
Całość dobrze wymieszać i wyłożyć na blachę.
Pieczeń piec w piekarniku przez 1 godzinę.