Sposób przygotowania:
Łazanki z pieczarkami i kiełbasą
Najpierw obieram pieczarki, kroję je na ćwiartki, obgotowuję i odcedzam, następnie duszę na maśle klarowanym.
W międzyczasie gotuję i odcedzam makaron.
Cebulę obieram i kroję w piórka, kiełbasę kroję w kostkę, przesmażam na maśle razem z cebulą. Dodaję usmażone pieczarki , przyprawiam pieprzem z kolendrą i sosem sojowym, mieszam.
Całość przekładam do makaronu, doprawiam do smaku i podaję.
W międzyczasie gotuję i odcedzam makaron.
Cebulę obieram i kroję w piórka, kiełbasę kroję w kostkę, przesmażam na maśle razem z cebulą. Dodaję usmażone pieczarki , przyprawiam pieprzem z kolendrą i sosem sojowym, mieszam.
Całość przekładam do makaronu, doprawiam do smaku i podaję.