Sposób przygotowania:
Leczo
1. Nacisnąć przycisk MENU i wybrać program FRY. Następnie ustawić czas na 10 minut i nacisnąć przycisk START.
2. Do misy urządzenia wlać olej, wrzucić cebulę a po 2-3 minutach pokrojoną kiełbasę, podsmażyć mieszając od czasu do czasu. Na koniec dodać słodką paprykę i ľ szklanki wody, całość wymieszać.
3. Nacisnąć przycisk MENU i wybrać program STEW oraz za pomocą przycisku COOKING TIME ustawić czas na 35 minut. Nacisnąć przycisk START.
4. Dodać cukinię i papryki zamknąć pokrywę. Po 10 minutach dodać pozostałe pokrojone warzywa i przyprawy. Zamknąć pokrywę i dusić aż program dobiegnie końca.
5. Kiedy program dobiegnie końca urządzenie automatycznie przełączy się na funkcję KEEP WARM.
6. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.
2. Do misy urządzenia wlać olej, wrzucić cebulę a po 2-3 minutach pokrojoną kiełbasę, podsmażyć mieszając od czasu do czasu. Na koniec dodać słodką paprykę i ľ szklanki wody, całość wymieszać.
3. Nacisnąć przycisk MENU i wybrać program STEW oraz za pomocą przycisku COOKING TIME ustawić czas na 35 minut. Nacisnąć przycisk START.
4. Dodać cukinię i papryki zamknąć pokrywę. Po 10 minutach dodać pozostałe pokrojone warzywa i przyprawy. Zamknąć pokrywę i dusić aż program dobiegnie końca.
5. Kiedy program dobiegnie końca urządzenie automatycznie przełączy się na funkcję KEEP WARM.
6. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.