Sposób przygotowania:
Leczo Eli z boczkiem wędzonymprzygotowanie składników

Papryki umyć, usunąć szypułki i nasiona. Miąższ pokroić w słupki.
przygotowanie składników cd

Cebule obrać z łupinek i pokroić w ćwierć krążki.
przygotowanie składników cd

Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i pokroić.
przygotowanie składników cd

Kiełbasę pokroić w kostkę.
przygotowanie składników cd

Wędzony boczek pokroić w kostkę.
przygotowanie leczo

W dużym garnku rozgrzać olej, dodać boczek i przesmażyć.
przygotowanie leczo cd

Do boczku dodać kiełbasę i chwilę smażyć razem.
przygotowanie leczo cd

Do garnka dodać cebulę i znowu chwilę smażyć.
przygotowanie leczo cd

Do przesmażonych składników dodać paprykę.
przygotowanie leczo cd

Na wierzch wyłożyć pokrojone pomidory.
przygotowanie leczo cd

Do leczo dodać przyprawy i keczup. Całość wymieszać i chwilę dusić. Smacznego!
gusia1000