Sposób przygotowania:
Leczo z pieczarkami
Papryki oczyszczamy i kroimy w paseczki. Cukinię obieramy i kroimy w kostkę. Wkładamy do garnka, dodajemy łyżkę oleju, przyprawy i dusimy na małym ogniu ok 15 min.
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w półplasterki, dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę, solimy i podsmażamy na łyżce oleju. Przekładamy do garnka.
Kiełbasę kroimy w kostkę i podsmażamy. Dodajemy do warzyw. Dodajemy również przecier, czosnek przeciśnięty przez praskę i zieleninę.
Gotujemy jeszcze 5 min. Smacznego :-)
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w półplasterki, dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę, solimy i podsmażamy na łyżce oleju. Przekładamy do garnka.
Kiełbasę kroimy w kostkę i podsmażamy. Dodajemy do warzyw. Dodajemy również przecier, czosnek przeciśnięty przez praskę i zieleninę.
Gotujemy jeszcze 5 min. Smacznego :-)