Sposób przygotowania:
Leczo z pieczarkami wg GosiETAP 1:

Cebulę obieramy, siekamy i przekładamy do większego garnka. Podsmażamy przez chwilę na oliwie.
ETAP 2:

Pieczarki obieramy.
ETAP 3:

Następnie kroimy w plasterki i dodajemy do cebuli. Smażymy ok. 10 minut.
ETAP 4:

Po czym dodajemy pokrojoną na kawałki paprykę i ząbek czosnku.
ETAP 5:

Marchewkę obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach do warzyw. Dodajemy posiekaną zieleninę oraz sól i pieprz do smaku.
ETAP 6:

Smażymy (pod przykryciem) ok. 10-15 minut i wsypujemy pokrojoną w kostkę cukinię. Całość smażymy do momentu, aż warzywa będą miękkie.
ETAP 7:

Pod koniec dodajemy pokrojoną w kostkę wędlinę.
ETAP 8:

Na koniec dodajemy ketchup oraz koncentrat pomidorowy i przyprawy do smaku. Wszystko razem dokładnie mieszamy i podgrzewamy przez chwilę.