Sposób przygotowania:
Leczo z pieczarkami
Cebulę obrać i posiekać. Pieczarki obrać i pokroić na plasterki. Usmażyć. Cebulę zeszklić na oleju dodać paprykę pokrojoną w kostkę.
Do podsmażonej papryki dodajemy pokrojone w kostkę oraz obrane ze skórki pomidory. Czosnek obieramy i drobno siekamy dodajemy do papryki i pomidorów.
Cukinię obrać i pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju i dodać razem z pieczarkami do papryki i pomidorów.
Kiełbasę obrać ze skóry pokroić na ćwiartki i dodać do lecza.
Na końcu dodać przecier pomidorowy i doprawić do smaku.
Do podsmażonej papryki dodajemy pokrojone w kostkę oraz obrane ze skórki pomidory. Czosnek obieramy i drobno siekamy dodajemy do papryki i pomidorów.
Cukinię obrać i pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju i dodać razem z pieczarkami do papryki i pomidorów.
Kiełbasę obrać ze skóry pokroić na ćwiartki i dodać do lecza.
Na końcu dodać przecier pomidorowy i doprawić do smaku.