Sposób przygotowania:
Leśne ciasto
Krem: Do wysokiego naczynia wlewam schłodzony jogurt i mleko. Chwilę miksuję. Wsypuję zawartość torebki i miksuję przez 3 minuty.
Na biszkopt wykładam gotowy krem owoce leśne. W masę wrzucam połowę jagód i poziomek
Krem śmietanowy: Śmietanę ubijam z cukrem i śmietan-fixem. Wykładam na krem ubitą śmietanę.
Dekoruję wierzch ciasta owocami. Chłodzę w lodówce ok. 1 godziny.
Na biszkopt wykładam gotowy krem owoce leśne. W masę wrzucam połowę jagód i poziomek
Krem śmietanowy: Śmietanę ubijam z cukrem i śmietan-fixem. Wykładam na krem ubitą śmietanę.
Dekoruję wierzch ciasta owocami. Chłodzę w lodówce ok. 1 godziny.
marietta
msewka
Netka
agabi22
mycha
Justysia22