Sposób przygotowania:
Letnia salatka z ogrodu babci Grazyny
Warzywa lisciaste dokladnie wymyc z piasku, osuszyc i porwac w palcach na drobne kawaki.
Papryke pokroic w paski, ogorek i pomidory w kostke.
Cebule w krazki. Warzywa, kapuste i zielenine przekladac w salaterce warstwami z orzeszkami, serem, czosnkiem i ewentualnie polowkami jajek.
Udekorowac kwiatami nasturcji (Uwaga! Kwiaty nasturcji sa jadalne, nie tylko do dekoracji).
Podawac z ulubionym sosem do salatek.
Serwowac do kazdego rodzaju mies.
Smacznego !!!
Papryke pokroic w paski, ogorek i pomidory w kostke.
Cebule w krazki. Warzywa, kapuste i zielenine przekladac w salaterce warstwami z orzeszkami, serem, czosnkiem i ewentualnie polowkami jajek.
Udekorowac kwiatami nasturcji (Uwaga! Kwiaty nasturcji sa jadalne, nie tylko do dekoracji).
Podawac z ulubionym sosem do salatek.
Serwowac do kazdego rodzaju mies.
Smacznego !!!