Sposób przygotowania:
lodowiec
mleko zagotować i ostudzić . żółtka ustrzec z cukrem i budyniem. wymieszać wlać do przestudzonego mleka zagotować cały czas mieszając.
wystudzić i utrzeć z masłem. podzielić krem na 2 części do jednej dodać kakao.
galaretki rozpuścić w 3 szklankach wody i wystudzić.
w brytfannie ułożyć ścisło warstwę biszkoptów zamoczonych w galaretce i przykryć białym kremem.
następnie ułożyć druga warstwę biszkoptów zamoczonych w galaretce i nałożyć na nie ciemny krem. wierzch wyrównać i zalać galaretka. wstawić ciasto do lodówki.
wystudzić i utrzeć z masłem. podzielić krem na 2 części do jednej dodać kakao.
galaretki rozpuścić w 3 szklankach wody i wystudzić.
w brytfannie ułożyć ścisło warstwę biszkoptów zamoczonych w galaretce i przykryć białym kremem.
następnie ułożyć druga warstwę biszkoptów zamoczonych w galaretce i nałożyć na nie ciemny krem. wierzch wyrównać i zalać galaretka. wstawić ciasto do lodówki.