Sposób przygotowania:
Łosoś w sosie szpinakowo - smietanowym
1. Łososia pociąć na drobne kawałki wrzucić na patelnie i dodać drobno posiekany czosnek potem skropić sokiem z cytryny.
2. Można zacząć gotować makaron
3. Do łososia dodać umyty szpinak i chwilę przesmażyć, dodać pieprz.
4. Dodać suszone pomidory, wcześniej pocięte na drobne kawałki.
5. Zalać całość śmietaną - podgrzać tak żeby się delikatnie zredukowało
6. Polać makaron sosem, posypać tartym parmezanem.
2. Można zacząć gotować makaron
3. Do łososia dodać umyty szpinak i chwilę przesmażyć, dodać pieprz.
4. Dodać suszone pomidory, wcześniej pocięte na drobne kawałki.
5. Zalać całość śmietaną - podgrzać tak żeby się delikatnie zredukowało
6. Polać makaron sosem, posypać tartym parmezanem.